Duurzaam

Duurzaamheid zit in ons DNA

Het lijkt er voor vele misschien op dat verduurzamen van technische installaties iets is van de laatste jaren, maar niets is anders waar! Neeleman heeft zich de afgelopen dertig jaar al zeer actief beziggehouden met duurzame technieken en installaties, het maakt deel uit van ons DNA. Wat voor sommige compleet nieuw in de oren klinkt, is voor ons al jaren heel gewoon. Neem bijvoorbeeld de lucht/water warmtepomp of een warmtepomp met bodemcollector, de eerste warmtepompen installeerden wij al ruim 20 jaar geleden.

Neeleman creëert ook voor u, Energy Solutions for Life!  

Onze duurzame historie

De komst van de eerste Hoog Rendement ketel, de Nefit HR Turbo luide in 1981 voor Neeleman het tijdperk van duurzame energie in, daarna volgde er meer;

1981, hr-ketels
1989, zonneboilers
1998, pv-systemen
2000, warmtepompsystemen
2016, brandstofcelsystemen
2020, PVT warmtepompsystemen

 

Uw woning duurzaam

Heeft u plannen om uw woonhuis te verduurzamen en een klein beetje onderzoek gedaan, dan weet u inmiddels dat er ontzettend veel verhalen en mogelijkheden zijn om dergelijke zaken aan te pakken. Ook bij ons zult u vele mogelijkheden vinden maar toch gaan wij anders te werk dan de meeste adviseurs of installateurs. Wij handelen uit bijna 40 jaar ervaring in duurzame installatietechniek en dat is de beste raadgever.

Een oriënterend gesprek met één van onze adviseurs in “het installatiehuis van Neeleman” kan verhelderend zijn en voor u een goede stap op een duurzaam woonplan op de zetten onderbouwd met kennis en ervaring. Het zal u verder helpen de juiste keuzes te maken die voor u het beste zijn.

Als totaalinstallateur duurzame systemen bieden wij u een ruim assortiment aan producten en installatie om tot een maximaal resultaat te komen, denk hierbij aan zonneboilers, zonnepanelen, warmtepompen maar wij voeren ook een ruim assortiment aan producten voor elektrisch verwarmen en warmwater zoals elektrische cv-ketels, warmtepompboilers, elektrische (infrarood) radiatoren enzovoort.   

Bekijk het complete assortiment elektrisch verwarmen en warmwater in onze webshop voor doe-het-zelfers van Woon op Stroom | www.woonopstroom.nl

Zonneboiler

Niets is voordeliger dan de energie van de zon. Praktisch gezien is de zon er iedere dag en met een zonneboiler heeft u zelfs met daglicht al energieopbrengst in de vorm van warmwater.

Zonnepanelen

Met zonnepanelen op het dak wekt u uw eigen elektrische energie op, waardoor u uw eigen energiecentrale heeft. Met de huidige energieprijzen en subsidies is dit hét moment om te beginnen met zonnepanelen.

All-electric warmtepomp

Met een warmtepomp kan je je woning, sanitair water en zelfs je zwembad energiezuinig en milieuvriendelijk verwarmen. Een warmtepomp onttrekt gratis energie uit de buitenlucht en die gebruikt voor verwarming en koeling van lucht en/of water. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en maakt slim gebruik van de al aanwezige warmte in een bron. Deze warmte wordt gebruikt als energie om nog meer warmte op te wekken.

Hybride zonneboiler

Een hybride zonneboiler is een systeem die samenwerkt met wat de naam al zegt, een hybride systeem. Dit gaat over een hybride warmtepomp die samenwerkt met uw zonneboiler systeem.

Hybride warmtepomp

Met een hybride warmtepomp kunt u tot wel 60% besparen op uw energierekening. Dit is een slim systeem waarbij uw cv-ketel meehelpt wanneer de warmwater vraag te groot is voor de warmtepomp. Maar over het algemeen zorgt uw warmtepomp voor het warme water en de verwarming van uw woning bijvoorbeeld.

Warmtepompboiler

Verwarm uw tapwater doormiddel van warmtepomp techniek! Alles zonder gasverbruik en vooral energiezuinig.

Laadstation

Snel en krachtig opladen voor iedereen! zowel privé als zakelijk. Vanaf nu kunt u uw elektrische auto gewoon aan huis opladen met een lader aan de muur of aan een paal. Voorzie nu ook het elektriciteitsnet van uw woning met de accu van uw elektrische auto.     

PVT-Systeem

PVT-systemen zijn een combinatie van een zonnecollector en een PV-paneel. Naast elektriciteit wekt het PVT-systeem ook warmte op, welke gebruikt kan worden voor het verwarmen van water of lucht.

Wij zijn verbonden met

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, vrijblijvend een adviesgesprek of een offerte?

Neem contact op