Onze producten

Wij zijn als installateur duurzame systemen specialist op bijna elk vlak dat u zich kunt bedenken. Al decennia lang innoveren wij onzelf op nieuwe technieken en duurzame ontwikkelingen in de installatiebranche. Met vakkundig personeel met ieder zijn eigen specialisme kunnen we een groot assortiment producten en diensten aanbieden. Naast het feit dat we deze producten verkopen, delen we ook onze kennis hierover met u. Voor de grotere en ingewikkelde installaties kan het fijn zijn om zelf al wat informatie op te doen over de werking van een systeem, denk aan warmtepompen of pvt-systemen. Zo kunt u op onderstaande tegels meer informatie opdoen over producten die wij aanbieden.

Uw installatie, voor iedere situatie

Bent u opzoek naar een installateur voor uw project? Als specialist op het gebied van duurzame systemen hebben wij in onze webshop al een heel aanbod, van cv-ketels tot volledige warmtepompsystemen die u zelf kunt samenstellen met ons eigen energierapport. Elke woonhuis installatie is anders en verdient de juiste aandacht en vakkundigheid. Wij van Neeleman Installateurs nemen graag al uw zorgen uit handen en verzorgen uw verbouwing van begin tot eind. Het kan natuurlijk voorkomen dat uw wens niet in de webshop staat, hiervoor kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen met onderstaand offerte formulier.

Uw duurzame installateur

Wij van Neeleman installateurs zijn een echte vakkundige installateur van duurzame installatiesystemen. Het totaalpakket van diensten welke wij leveren, maakt het voor onze opdrachtgevers zeer eenvoudig. Door deze combinatie houden we de lijnen kort, is communicatie zeer eenvoudig en de gebundelde werkzaamheden zorgen voor een betere aanbieding.


Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden installaties zoals: gasinstallaties, waterinstallatie, badkamers en sanitair, centrale verwarming, ventilatie, airconditioning, dakbedekking, dakgoten en elektrische installaties, datanetwerken, telefooncentrales, verlichtingsinstallaties en nog duurzame oplossingen. Kortom, Neeleman installatietechniek is een veelzijdig installatiebedrijf voor consument, bedrijf, gemeente en coöperaties.

Wij zijn gevestigd in Waddinxveen en wij voeren onze werkzaamheden uit in het groene hart.

Hoe werkt dat dan?

Wilt u meer informatie over een bepaald product hebben, dan kunt u altijd op de betreffende tegel klikken of contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

Bij veel woonhuisprojecten is de situatie steeds weer anders waardoor deze werkzaamheden helemaal op maat worden geleverd en gemonteerd. Daarvoor kunt u hier een contact opnemen, zo kunnen we met elkaar kennismaken en eventueel een bezoek op locatie houden of in onze showroom. En wellicht zijn wij binnenkort de installerende partij op uw project!

Voor een juiste werking van het formulier moet javascript aan staan.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, vrijblijvend een adviesgesprek of een offerte?

Neem contact op