Ons aanbod

Moeiteloos en snel uw auto opladen? Dat is geen probleem bij Neeleman. Wij bieden alleen het beste merk met hoogwaardige kwaliteit laadpalen aan. Het merk dat wij aanbieden is Wallbox. Wij bieden alleen oplossingen voor huishoudens en bedrijven.

Wallbox

Wallbox biedt oplossingen voor thuis, voor de zaak en de openbare plekken. Zij hebben rekening gehouden met uw planning, want met de laadpalen van Wallbox kunt u zelf uw oplaadsessie plannen. Hierdoor kunt u tijdens het thuiswerken of eten uw auto automatisch laten opladen. De oplaadgegevens van uw auto kunt u volgen via de MyWallbox app op je telefoon of smartwatch, waardoor u ook inzicht heeft in de efficiënte uren (daluren) om te laden. Daarnaast zijn de laadpalen van Wallbox niet alleen functioneel maar ook nogeens voorzien van een schitterend design, waardoor de laadpaal bij elk huis past.

Bekijk de oplossingen van Wallbox.

Werking laadpaal

Het opladen bij een laadpaal begint bij de laadpaal zelf. Er zijn verschillende laadmogelijkheden en laadpalen. U kunt onderweg bij openbare laadpalen opladen. Daarnaast kunt u uw elektrische auto thuis opladen door een laadpaal thuis te laten installeren.

Voor het opladen bij een laadpaal thuis heeft u een laadkabel nodig. Deze plugt u in de auto. Sommige laadpalen hebben een vaste kabel. Bij deze laadpalen zit de laadkabel dus vast. Andere laadpalen hebben geen vaste kabel, waardoor u een losse laadkabel nodig hebt die u zelf in uw auto en laadpaal plugt. Vervolgens begint de auto met laden. U betaalt hiervoor de gebruikelijke energiekosten per kWh van uw energieleverancier.

Offerte

Wilt u een nieuwe of vervangende laadpaal? Dan kunt u op de laadpaal pagina zelf u offerte samenstellen. Weet u nog niet helemaal wat alle mogelijkheden zijn voor uw situatie of wilt u juist geadviseerd worden? Dan kunt u uiteraard ook een offerte aanvragen middels onderstaand formulier.

Voor een juiste werking van het formulier moet javascript aan staan.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, vrijblijvend een adviesgesprek of een offerte?

Neem contact op