Zone-regelingen

U kent het vast wel, de woonkamer is op temperatuur en de werk- of studeerkamer is koud. Daar zijn al vele jaren oplossingen voor, maar die zijn niet altijd even zuinig in het gebruik van energie. Als groene adviseur kunnen wij u de beste informatie en systeemconfiguraties voorstellen die vooral zijn gebaseerd op een zo’n laag mogelijk energieverbruik.

 

Vloerverwarming 

Heeft u een vloerverwarmingssysteem dan is een zone-regeling bij een onmisbare schakel tussen u cv-ketel, warmtepomp, stadsverwarming of andere warmte-opwekker en de vloerverwarmingsinstallatie. Uit ervaring weten wij dat het veronderstelde comfort van vloerverwarming niet gehaald wordt doordat een degelijke zone-regeling ontbreekt. Wij van Neeleman willen u graag adviseren.

Verhoogd comfort

Een zone-regeling zorgt voor zeer veel comfort, ieder vertrek in u woning kan namelijk onafhankelijk van de woonkamertemperatuur worden verwarmd. Deze systemen kunnen bestaan uit bedrade of draadloze uitvoeringen en worden door verschillende fabrikanten gemaakt. Wij gebruiken bij voorkeur de systemen van Danfoss of Honeywell.

 

Samenwerking met radiatoren

Door toepassing van draadloze thermostaatknoppen op de radiatoren, bent u in de gelegenheid om ieder vertrek in de woning apart te verwarmen onafhankelijk van de ruimte temperatuur in de woonkamer. Deze regeling kan ook prima worden gecombineerd met een vloerverwarmingssysteem.

 

Toepassing van een zone-regeling kan een aanzienlijke energiebesparing opleveren.

Ons aanbod

Wij verkopen deze systemen van de volgende merken: Watts (WattsVision) en Honeywell (EvoHome). Wilt u dit ook of bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder uw vrijblijvende offerte aan.

Voor een juiste werking van het formulier moet javascript aan staan.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, vrijblijvend een adviesgesprek of een offerte?

Neem contact op