Duurzaam renoveren is de trend

Duurzaam is inmiddels wel een trend geworden, was het de afgelopen jaren een select gezelschap die zich aan een forse verduurzaming van hun woning durfde te zetten, zijn op dit moment negen van de tien aanvragen gebaseerd op verduurzaming, en dan met name zonnepanelen, hybride warmtepompen of volledig van het gas af.

Wat levert het op

Het verduurzamen van een woning is best een hele investering, en afhankelijk hoe oud de woning is kan het meer of minder kosten. Zie het verduurzamen van de woning als de aanschaf van een nieuwe keuken, dat is een forse investering, maar ls van het plezier wat u eraan beleeft, levert het niks op.

Met het verduurzamen van uw woning is dat anders, door de juiste maatregelen te nemen levert de investering u een hoog rendement op, u bespaart jaarlijks honderden, zo niet duizend of meer euro’s aan energiekosten en u verdient het vrijwel altijd terug, hoe snel dat gaat ligt aan hoe snel de gasprijs stijgt.  

 

Stappenplan

Wilt u het rustig aan doen, geen probleem want niet alles hoeft in één keer, wij helpen u met een stappenplan zodat u gefaseerd die proces kunt uitvoeren. Het is in ieder geval verstandig om nu te beginnen zodat u op tijd klaar bent, want er komt een moment dat het echt moet!   

Tips en tricks

Lees de tips en tricks en doe daar uw voordeel mee. Op onze website vindt u verschillende onderwerpen, producten en mogelijkheden. Voor iedere situatie zijn weer verschillende mogelijkheden. U zult al snel merken dat u een specialist nodig heeft die u verder helpt in dit proces. Wij staan voor u klaar, want naast dat wij veel ervaring hebben vinden wij het ook ontzettend leuk om u te helpen met uw duurzame renovatie.

Duurzaam Advies Centrum (DCA)

Maak een afspraak en bezoek ons Duurzaam Advies Centrum en laat u informeren over de mogelijkheden. Daarnaast hebben wij diverse duurzame opstellingen en kunt u bijvoorbeeld ook het geluid horen van onze fluisterstille warmtepomp, of je hoort het juist niet, zo stil is hij.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, vrijblijvend een adviesgesprek of een offerte?

Neem contact op