NEELEMAN | GO HYBRID

Energiebesparen? Go Hybrid!

Met een hybride warmtepomp van Neeleman kunt tot 80% besparen op uw gasverbruik, en met onze Go Hybrid deals krijgt u nu € 350,00 extra voordeel.

 

Vul het formulier in en vraag nu je vrijblijvende offerte aan en pak het extra voordeel! Deze actie is geldig van 15 oktober tot 31 december 2023.

 

Ik wil helemaal van het gas af!

Voor een juiste werking van het formulier moet javascript aan staan.

Wat is een hybride warmtepomp

Wat is een hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp wordt gecombineerd met uw bestaande of nieuwe combiketel. De combiketel verzorgt net als nu de warmwater voorziening en de warmtepomp zal een groot deel van de verwarming voor zijn rekening nemen. Bij kouder weer wanneer er hogere watertemperaturen nodig zijn voor de verwarming van uw woning komt de cv-ketel bij en gaat deze (samen met de warmtepomp) de extra warmtebehoefte verzorgen. 

Wat kan ik besparen met een warmtepomp

Wat kan ik besparen

Met de hybride warmtepomp bespaart u wel to 70% op uw gasverbruik waardoor de uw energierekening fors naar beneden zal gaan. Een warmtepomp gebruikt geen gas, maar wordt aangesloten op de elektrische installatie, u gaat dus wel meer stroom verbruiken. Maar omdat het rendement van een warmtepomp tot wel 400% hoger is dan een cv-ketel, is de besparing groot en heeft u minder last van de (hoge) gasprijzen. 

Heeft u ook zonnepanelen en houdt u nog stroom over, dan is de besparing nog veel groter en verdient deze investering snel terug. 

ISDE subsidie

Subsidie op warmtepomp

Op onze warmtepompen is het mogelijk om subsidie aan te vragen, de hoogte van de subside is afhankelijk van het vermogen van de warmtepomp, hoe hoger het vermogen, hoe hoger de subsidie. De subsidies beginnen vanaf € 2400,00 en kunnen oplopen tot wel € 3600,00 bij de grotere warmtepompen. 

Er zijn ook voorwaarden van toepassing, zo krijgt u bij een nieuwbouw woning geen subsidie, maar als de woning een aantal jaren oud is kunt u wel subsidie krijgen. Wij kunnen u verder informeren naar de mogelijkheden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, vrijblijvend een adviesgesprek of een offerte?

Neem contact op