Cv-/ combiketel

Bent u op zoek naar een nieuwe verwarmingsketel, wij zijn al decennialang specialist in cv-/combiketels. Als installatiepartner en dealer van de merken Atag, Vaillant en Viessmann brengen wij deze 3 topmerken cv-/combiketels bij u thuis. In combinatie met ons All-in Warmte Compleet Contract krijgt u ook nog een 15 jaar garantie, service en onderhoud tegen zeer lage maandelijkse kosten.

Al onze cv-ketels zijn voorbereid op hybride en geschikt om te combineren met een warmtepomp.

Combinatie met warmtepomp

Tegenwoordig zijn hybride warmtepomp systemen razend populair omdat ze erg makkelijk te combineren zijn met een cv-ketel. Wanneer de vraag naar water voor de warmtepomp te groot word kan je cv-ketel ingeschakeld worden om te helpen. Dit systeem zorgt in veel gevallen al dat u meer dan 60% op uw gasverbruik kan besparen. En met de huidige gasprijzen en de technologie van de huidige warmtepompen is een hybride warmtepomp systeem niet alleen duurzaam maar brengt het ook een enorm comfort met zich mee. 

Offerte

Bent u al opzoek naar een cv-/combiketel maar weet u nog niet helemaal welk merk en CW-type bij uw situatie past. Voor deze vragen kunt u gerust contact met ons opnemen, maar u kunt nu ook zelf op onze producten pagina kijken naar cv-/combiketels. Zo kunt u zelf al veel te weten komen over de verschillende cv-/combiketels die wij aanbieden, en kunt u zelf uw offerte samenstellen! U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen, deze ontvangt u dan z.s.m. per mail. 

Voor een juiste werking van het formulier moet javascript aan staan.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, vrijblijvend een adviesgesprek of een offerte?

Neem contact op