Duurzaamheid zit in ons DNA

Het lijkt er voor vele misschien op dat verduurzamen van technische installaties iets is van de laatste jaren, maar niets is minder waar! Wij hebben bij Neeleman onszelf de afgelopen dertig jaar al zeer actief beziggehouden met duurzame technieken en installaties, het maakt deel uit van ons DNA. Wat voor sommige compleet nieuw in de oren klinkt, is voor ons al jaren heel gewoon. Neem bijvoorbeeld de lucht/water warmtepomp of een warmtepomp met bodemcollector, de eerste warmtepompen installeerden wij al ruim 20 jaar geleden. Met onze ruime kennis en ervaring over duurzame installatietechnieken kunnen wij u helpen bij het verduurzamen van uw woning.

Neeleman creëert ook voor u, Energy Solutions for Life!  

Onze duurzame historie

Met al meer dan 85 jaar aan ervaring binnen de installatietechniek hebben we natuurlijk veel transities meegemaakt. Maar het werd pas echt leuk sinds de jaren 80 van de vorige eeuw! De komst van de eerste Hoog Rendement ketel, de Nefit HR Turbo luidde in 1981 voor Neeleman Installatietechniek het tijdperk van duurzame energie in, de jaren daarna werden gevolgd met meer ontwikkelingen;

De ontwikkelingen van de afgelopen 50 jaar

In de afgelopen 50 jaar hebben we veel ontwikkelingen meegemaakt. De eerste HR-ketels in de jaren 80 maakten begin jaren 2000 plaats voor onze allereerste warmtepompsystemen.


1981, hr-ketels
1989, zonneboilers
1998, pv-systemen
2000, warmtepompsystemen
2016, brandstofcelsystemen
2020, PVT warmtepompsystemen

 

Onze producten

Terwijl de technologie verder ontwikkelt zijn wij bezig met het groener maken van Nederland. Bekijk op deze tegels een kleine greep uit ons aanbod, voor het gehele assortiment kunt u onze webshop bekijken.

Uw woning duurzaam

Heeft u plannen om uw woonhuis te verduurzamen en een klein beetje onderzoek gedaan, dan weet u inmiddels dat er ontzettend veel verhalen en mogelijkheden zijn om dergelijke zaken aan te pakken. Ook bij ons zult u veel mogelijkheden vinden, maar toch gaan wij anders te werk dan de meeste adviseurs of installateurs. Wij handelen uit bijna 40 jaar ervaring in duurzame installatietechniek en dat is de beste raadgever.

Een oriënterend gesprek met één van onze adviseurs in 'Het InstallatieHuys van Neeleman' kan verhelderend zijn en voor u een goede stap om een duurzaam woonplan op te zetten, onderbouwd met kennis en ervaring. Het zal u verder helpen de juiste keuzes te maken die voor u het beste zijn.

Als installateur duurzame systemen bieden wij u een ruim assortiment aan producten en installatie om tot een maximaal resultaat te komen. Ons assortiment bestaat uit zonneboilers en warmtepompen. Wij voeren ook een ruim assortiment aan producten voor elektrisch verwarmen en warmwater zoals elektrische cv-ketels, warmtepompboilers, elektrische (infrarood) radiatoren enzovoort.   

Bekijk het complete assortiment elektrisch verwarmen en warmwater in onze webshop voor doe-het-zelfers van Woon op Stroom | www.woonopstroom.nl

Rijke historie

Als familiebedrijf hebben we een rijke historie in de installatietechniek, en met een klein team zijn we goed op elkaar afgesteld en zijn wij de ideale partner voor uw project. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden installaties zoals: gasinstallaties, waterinstallatie, badkamers en sanitair, centrale verwarming, ventilatie, airconditioning, dakbedekking, dakgoten en elektrische installaties, datanetwerken, telefooncentrales, verlichtingsinstallaties en nog duurzame oplossingen. Kortom, Neeleman installatietechniek is een veelzijdig installatiebedrijf voor consument, bedrijf, gemeente en coöperaties.

Wij zijn gevestigd in Waddinxveen en wij voeren onze werkzaamheden uit in het groene hart.

Maak kennis

Ben je juist opzoek naar werk en lijkt het je leuk om onderdeel te worden van onze familie? Daarvoor kun je altijd onze openstaande vacatures bekijken en wellicht ben jij binnenkort onderdeel van ons bedrijf. Wil je meer lezen over ons familiebedrijf en waar we voor staan? Lees verder op deze pagina, laten we kennismaken! 

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie en ontvangt u graag advies? Neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken, en wie weet verzorgen wij binnenkort uw duurzame installatie!

Voor een juiste werking van het formulier moet javascript aan staan.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, vrijblijvend een adviesgesprek of een offerte?

Neem contact op